Big Tent Trailer


Uw huwelijk of zakelijk event op uw eigen locatie

Ons nieuwste concept is mobiel en kan op iedere gewenste plaats ingezet worden. Deze trailer met ingebouwde stretchtent wordt in een handomdraai door onze medewerkers opgezet en voorzien van een trendy en landelijke meubilairlijn bestaande uit tafels, statafels en picknick- en loungesets. Zo ontstaat een overkapping van 200 m² (uitbreiding mogelijk) in je eigen tuin, op de parkeerplaats van jouw bedrijf, op het strand, in de fabriekshal of in het bos.

Rustieke uitstraling

Houten palen en decoratieve items geven de Big Tent Trailer een rustieke uitstraling. En de natuurlijke kleuren en materialen maken dat de gasten zich direct thuis voelen op deze bijzondere plek die wij overal kunnen creëren. Brandende vuurkorven en fakkels maken het plaatje compleet voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst.

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

De Big Tent Trailer is een concept van Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt.


Meer informatie