De Veerensmederij


Uw zakelijk event in De Veerensmederij in Amersfoort

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats. De locatie bestaat uit twee zalen die eenvoudig te koppelen zijn tot één grote ruimte. De ruimtes zijn volledig te verduisteren en beschikken over geluiddichte wanden.

In de Theaterzaal kunnen meerdere opstellingen gerealiseerd worden, met of zonder podium en tribunes. De aangrenzende foyer beschikt over een bar.

Eyecatchers van de locatie zijn het fraaie metselwerk met hoge gietijzeren vensters, de bijzondere ijzeren dakspantconstructie, de unieke schoorstenen en de originele opbouw met houten ventilatieluiken. Volop authentieke elementen dus, maar wel gecombineerd met moderne faciliteiten.Een locatie met een verhaal, sfeer en uitstraling! Daarnaast heeft de locatie een ruim buitenterras.

De Veerensmederij beschikt over hoogwaardige technische en audiovisuele faciliteiten.

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

De Veerensmederij wordt geëxploiteerd door Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt.


Meer informatie