Het Centraal Ketelhuis


Uw huwelijk of zakelijk event in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort

Het Centraal Ketelhuis is dé nieuwe industriële locatie op het terrein Wagenwerkplaats in Amersfoort. Het is centraal gelegen en op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Het industriele karakter komt goed tot uiting in het interieur. Zo is er staal verwerkt in de bar en doen de originele buizenstelsels aan de wand dienst als kunstobject. Daarnaast is het interieur voorzien van natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor er een warme sfeer ontstaat.

Zonnig terras

De locatie is exclusief af te huren voor diverse zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, productlanceringen, congressen, bedrijfsfeesten en seminars. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment. Naast een tweetal ruimtes biedt het Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats. 

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

Het Centraal Ketelhuis wordt geëxploiteerd door Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt.

» Het Centraal Ketelhuis - historie


Meer informatie