Kasteel De Schaffelaar


Huwelijk of zakelijk event in Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar is een monumentaal landhuis op een prachtig landgoed. Het is centraal gelegen in Nederland en wordt omringd door een park en bos. De prachtige inrichting, praktische zaalcombinaties en status als officiële trouwlocatie maken het een droomlocatie voor huwelijken. Maar Kasteel De Schaffelaar is ook een stijlvolle locatie voor zakelijke evenementen, congressen, productlanceringen, seminars, bedrijfsfeesten en vergaderingen.

Monumentaal pand op een chique landgoed

Kasteel De Schaffelaar is een rijksmonument en wordt gezien als het belangrijkste landhuis in Neo Tudorstijl. Het heeft een exclusieve uitstraling, maar is tegelijkertijd eigentijds, praktisch en multifunctioneel. Met haar kantelen, torentjes en uitgestrekte bordes is het landhuis een echte eyecatcher voor uw feest of evenement. In de zomer kunt u er heerlijk buiten genieten op het terras. Binnen heeft u de beschikking over diverse grote zalen, intieme salons en een trendy kasteelkelder.

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

Kasteel De Schaffelaar wordt geëxploiteerd door Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt!

» Kasteel De Schaffelaar - historie


Meer informatie