Kasteel Vorden


Huwelijk, feest of event in Kasteel Vorden

Kasteel Vorden is een compact, romantisch kasteel. Het ligt in de rustige, landelijke Achterhoek. Het is een geliefde trouwlocatie, onder meer doordat u er elkaar het officiële ja-woord mag geven. Maar Kasteel Vorden leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, personeelsfeesten of andere zakelijke bijeenkomsten.

Parkachtige omgeving, romantisch interieur

Het landgoed rond Kasteel Vorden wordt omringd door water en is bereikbaar via een stijlvolle brug. De parkachtige kasteeltuin, het nabijgelegen bos en het grote terras maken het heerlijk om buiten te vertoeven. Binnen vindt u diverse stijlvolle zalen, voorzien van antiek meubilair en imposante schilderijen. Het kasteel is voorzien van een gewelfde kelder die zeer geschikt is voor vergaderingen of presentaties.

Een dag of avond om nooit te vergeten

Kiest u voor Kasteel Vorden? Dan zorgt Kasteelfeesten voor een onvergetelijk huwelijk of zakelijk evenement. Onze adviseurs denken graag met u mee en inspireren u graag met mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment. Uiteraard kunnen we u voorzien van alle benodigde faciliteiten voor uw bruiloft, feest of evenement.

» Kasteel Vorden - historie


Meer informatie