Het Oude Stadhuys


Een monumentale eventlocatie

Het Oude Stadhuys is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Het beschikt over een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Een indrukwekkend pand op een toplocatie! Perfect voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, congres, seminar, vergadering, netwerkbijeenkomst of productlancering. Door de beschikbaarheid van meerdere zalen is het pand zowel geschikt voor compacte als grote gezelschappen.

Een ervaren partner voor uw feest of event

Veel authentieke monumentale elementen zijn door de eeuwen bewaard gebleven in het gotische pand. Natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten beschikbaar en biedt Het Oude Stadhuys u en alle gasten volop comfort.

Alle zalen van Het Oude Stadhuys zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals audiovisuele voorzieningen. Ook kunt u rekenen op hoogwaardige catering door onze eigen keukenbrigade. En bent u op zoek naar de juiste workshops, ontspannen activiteiten of entertainment om uw programma te complementeren? Wij bieden u ruime keuze en nemen graag de organisatie van uw bijeenkomst of bruiloft uit handen.

» Het Oude Stadhuys - historie


Meer informatie