De Rijtuigenloods


Bedrijfsfeest, congres, beurs of ander zakelijk evenement

Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look and feel. U kunt er terecht met groepen tot 2.000 personen, maar ook met kleinere gezelschappen voelt u zich thuis in dit industriële rijksmonument. De Rijtuigenloods is daarmee een perfecte locatie voor beurzen, bedrijfsfeesten, seminars, congressen en symposia.

Industriële looks en stijlvolle uitstraling

De Rijtuigenloods beschikt over zestien subruimtes die flexibel inzetbaar zijn. Dat biedt volop zakelijke mogelijkheden. Starten met een plenair programma, daarna meerdere workshops of discussiesessies in verschillende historische treinwagons en als afsluiting een feest of diner? In De Rijtuigenloods kunt u alle kanten op!

Alle faciliteiten en ondersteuning voor uw event

De locatie is voorzien van vaste techniek in zowel de plenaire zaal als in de subzalen. Ook is er rekening gehouden met klimaatbeheersing en beschikt De Rijtuigenloods over een professioneel glasvezelnetwerk. Kasteelfeesten biedt u niet alleen een unieke, ruime locatie. U kunt ook rekenen op ons deskundig advies, professionele organisatieondersteuning, uitgebreide cateringmogelijkheden en een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment.

» Rijtuigenloods - historie


Meer informatie