Sint Aegtenkapel Amersfoort


Huwelijk, event of vergadering in de Sint Aegtenkapel

De Sint Aegtenkapel is een intieme en sfeervolle middeleeuwse kapel. De kapel ligt aan de stadsgracht in het historisch hart van Amersfoort. Door de centrale ligging in Nederland, de intieme ruimte en het sfeervolle interieur is het een geliefde trouwlocatie. Daarnaast leent de locatie zich goed voor recepties, diners, vergaderingen, lezingen, presentaties, netwerkbijeenkomsten en andere compacte zakelijke meetings.

Sfeervolle kapel met middeleeuwse allure

Houten gewelven, hoge ramen, fraaie kroonluchters; ze creëren samen een stijlvolle monumentale uitstraling. De kapel is verdeeld in twee verdiepingen van gelijke grootte. Hierdoor biedt de kapel mogelijkheden voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Het is ook mogelijk om de verdiepingen verschillende functies te geven. Creëer bijvoorbeeld een foyer op de benedenverdieping en een dinerzaal op de bovenverdieping.

Eventorganisatie, faciliteiten, catering en activiteiten

Voor informatie neem contact op met onze adviseurs om de Sint Aegtenkapel te reserveren voor uw huwelijk, feest of evenement. Ze inspireren u graag met tips en ideeën voor een geweldige dag of avond. Kasteelfeesten biedt u verder alle benodigde faciliteiten, hoogwaardige catering en een ruim aanbod aan activiteiten, workshops en entertainment.

» Sint Aegtenkapel - historie


Meer informatie