Station Soestdijk


Uw huwelijk of zakelijk event in Station Soestdijk

Zoekt u een originele ruimte voor een bijeenkomst? Dan bent u bij het monumentale Station Soestdijk aan het juiste adres. Dé locatie voor onder meer zakelijke bijeenkomsten, workshops en (bedrijfs)feesten en huwelijken.

Het oude stationspand is ingericht met een stoere mix van oude materialen en industriële elementen en bestaat uit verschillende ruimtes; De Zolder en De Wachtkamer. Beiden kunnen apart gehuurd worden.

En wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Ook dat is mogelijk. U kunt het station namelijk ook in het geheel afhuren. Wij nemen de organisatie op locatie uit handen en zorgen met onze creatieve catering ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

Station Soestdijk wordt geëxploiteerd door Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt.

» Station Soestdijk - historie


Meer informatie