Villa Rietvink


Uw vergadering of congres in Villa Rietvink

Ontdek Villa Rietvink; een karakteristieke en stijlvolle locatie voor een congres, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst.

Statig en stijlvol

De beste besluiten? De creatiefste ideeën? Routes naar succes? Ze worden geboren op plekken die inspireren. Plekken als Villa Rietvink. Deze statige, monumentale villa biedt u rust, privacy én een scala aan ruimtes. In de twee grote zalen kunnen 150 medewerkers of relaties deelnemen aan plenaire sessies of presentaties volgen. Voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere break-outsessies kunt u terecht in één van de tien luxe subruimtes (10-75 personen). Uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van state-of-the-art faciliteiten. Mogen we u ook het terras nog even aanbevelen? De ideale plek voor informele ontmoetingen. 

Waarom kiezen voor Kasteelfeesten?

Villa Rietvink wordt geëxploiteerd door Kasteelfeesten. Kasteelfeesten is een totaalpartner voor feesten en evenementen. We beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heeft u als organisator slechts één aanspreekpunt!

» Villa Rietvink - historie


Meer informatie