‘Ridders’ vieren feest in het kasteel

Als je bedrijf Ridder heet, is een kasteel natuurlijk de ultieme locatie voor een bedrijfsfeest.

Zo kwam het dat in maart tientallen medewerkers van het Harderwijkse bedrijf met hun partners afreisden naar Wijk bij Duurstede. “We werden op de binnenplaats ontvangen met een drankje, terwijl een troubadour en butler een korte act deden”, vertelt medeorganisator Jeroen van Hooren. “Daarna gingen we naar de kasteeltoren, waar het buffet klaar stond.”

De avond werd afgesloten met een muzikaal feestje, op gang gebracht door de dj. “Wie liever in een rustigere omgeving wilde bijpraten, kon terecht op de derde en vierde verdieping van de toren. Daar trad ook een goochelaar op.” 

Omdat de bus die de groep terugbracht onderweg vertraagd was, duurde het feest uiteindelijk een uur langer dan gepland. “Het team van Kasteel Duurstede was daar heel flexibel in”, blikt Van Hooren terug. “Wat me ook opviel is dat ze werken met een draaiboek. Dat vond ik een plus.  je weet daardoor waar je aan toe bent.”

De Ridder Groep in Harderwijk is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is en vestigingen heeft in Nederland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Canada en China. De ‘ridders’ ontwikkelen elektromechanische aandrijvingen voor de agrarische markt en ERP-software voor de maakindustrie. Jaarlijks organiseert het bedrijf bijeenkomsten om medewerkers en hun partners te bedanken voor hun bijdrage aan de groei van het bedrijf.   

Duurstede