3 redenen waarom bruidsparen vallen voor Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is de op één na populairste trouwlocatie van Nederland,  zo meldde Toptrouwlocaties.nl onlangs. Hoe dat komt?

1. Op en top romantiek
Natuurlijk spreken de ‘middeleeuwse looks’ van het kasteel tot de verbeelding. Een gracht, ophaalbrug, binnenplaats met uitzicht over de gracht, keuze uit een kasteelzaal of buitenprieel voor het ja-woord; romantischer wordt het niet! “Dit is de perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft”, vindt Elsie Pam Pereda dan ook.

2. De hele dag op jullie eigen kasteeleiland.
Het kasteeleiland is tijdens de grote dag helemaal van jullie. Van de ceremonie tot  diner en van de receptie tot het feest; je hoeft niet meer te reizen. Wel zo relaxt! “Het is zo gaaf, een kasteel op een eiland. Je zit tijdens de bruiloft echt in je eigen wereldje”, weet Joyce uit ervaring.

3. Onbezorgde voorbereiding en dag
Trouwen kan best spannend zijn. Gelukkig kan je terugvallen op een ervaren team. Ze denken in de voorbereiding met je mee over hoe jullie dag onvergetelijk en uniek wordt. Tijdens de dag zelf zorgen ze samen met de ceremoniemeesters dat jullie onbezorgd kunnen genieten. Dat is ook de ervaring van Maaike. “Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en maakte ons huwelijk tot een fantastische dag die op rolletjes liep.”

Willen jullie eens komen kijken op Kasteel Duurstede? Kom dan naar ons Open Huis voor bruidsparen!   

Duurstede