Abraham en Sarah houden een foute party

Als je allebei vlak na elkaar vijftig wordt, dan vraagt dat om een feestje. Karin Hofstede en Jeroen Hansen organiseerden een Proud to be Fout-feest in Het Centraal Ketelhuis. "We hadden er wel eens geluncht, maar nog nooit een feestje gehad. Via via hoorden we dat het er goed feestvieren was en qua uitstraling paste het goed bij ons", blikt Karin terug. 

Het jubilerende stel had de gasten een simpele dresscode meegegeven: lekker fout. "Zo goed als iedereen had zich aan die dresscode gehouden. Zelf hadden we lekker foute glitterjasjes aan en ik had grote beenwarmers. Achteraf was het een hete dag, dus daar heb ik nog wel spijt van gehad", lacht Karin.


Een bevriende dj toverde Het Centraal Ketelhuis om tot een swingende dansvloer. "Het was een groot feest. Wij zijn voor de komende vijftig jaar weer klaar", zegt Karin. "Wat trouwens erg leuk was, is dat veel van onze gasten nog nog nooit in Het Centraal Ketelhuis geweest waren. Iedereen vond de locatie prachtig. Het is ook heel indrukwekkend als je 's avonds aan komt rijden, met de paarse lampen in het gebouw. Dat ziet er heel gaaf uit."   

Centraal Ketelhuis