De zonnige huwelijksdag van Alvino en Kimberly

Exact vier jaar nadat Alvino zijn Kimberly ten huwelijk vroeg, trouwde het stel in Het Centraal Ketelhuis. “Het was een topdag!”

Na een online zoektocht vond Kimberly Het Centraal Ketelhuis. “Wij waren op zoek naar een gebouw met historie. Het Centraal Ketelhuis was het helemaal voor ons”, vertelt Kimberly.

Op de grote dag was het kersverse bruidspaar al vroeg aanwezig op de locatie. “Wij kwamen ’s ochtends om 10 uur aan bij Het Centraal Ketelhuis. Daar was een ruimte ingericht waar ik mij, samen met mijn bruidsmeisjes en getuige, kon omkleden en opmaken. Voor Alvino en zijn mannen was er zo’n zelfde ruimte.” Tijdens het klaarmaken konden het bruidspaar en hun gasten genieten van een lunch. “Luxe broodjes, carpaccio, vis en nog veel meer. Heel erg lekker.”

Na een prachtige ceremonie werden de trouwfoto’s gemaakt en was het tijd voor een borrel. Terwijl Alvino en Kimberly met hun gasten proostten, bereidde Het Centraal Ketelhuis een driegangenmenu. Met een groot feest sloten Alvino en Kimberly hun bruiloft af. “Het was een fantastische dag. Voor ons en voor de gasten. Zij noemden het zelfs een sprookje!”