BAM Infra projecten slaat brug naar toekomst in oude magazijn

Zeker in tijden van verandering en reorganisatie is het belangrijk om als collega's één gezamenlijk doel voor ogen te hebben. Alle neuzen dezelfde kant op. BAM Infra Projecten organiseerde daarom een personeelsbijeenkomst in Het Oude Magazijn.

BAM Infra Projecten is een bedrijfsonderdeel van Koninklijke BAM Groep en telt zo’n 180 medewerkers. ,,Het afgelopen jaar zijn er intern veel veranderingen doorgevoerd”, vertelt Karin Dooren, communicatiespecialist interne communicatie.

,,Om elkaar beter te leren kennen en gezamenlijk een brug te slaan naar de toekomst hebben we een inspirerende dag georganiseerd bij Het Oude Magazijn in Amersfoort.” Karin: ,,Het Oude Magazijn is een centraal gelegen locatie die groot genoeg is voor medewerkers om elkaar beter te leren kennen en samen te kunnen werken. Bij het organiseren van deze dag vonden we het belangrijk dat het geen standaard zakelijk zalencentrum was, maar we wilden liever iets sfeervollers. Een gezellige sfeer in een inspirerende industriële omgeving. Dat biedt deze locatie. Het was een zeer geslaagde dag.”