Bas & Daphne: ‘Jammer dat het zo snel voorbij was’

Geen traditionele bruiloft, maar een hip feestje. Dat was wat Bas en Daphne Goldner uit Amersfoort voor ogen hadden. Ze kozen daarom voor Het Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn als trouwlocatie.

,,Iedereen verzamelde in Het Oude Magazijn. Ik kwam als laatste binnen, aan de hand van mijn vader en met het boeket dat mijn moeder gemaakt had. Super spannend en mooi. We hadden een hele losse ceremonie en aan het eind spraken we persoonlijke geloftes naar elkaar uit”, vertelt de bruid.

Na de borrel verhuisde het gezelschap naar Het Centraal Ketelhuis voor een diner, met een bijzonder dessert: de bruidstaart die gemaakt was door de vader van Bas. De avond werd afgesloten met een swingend feest met dj. ,,Onze dag was in één woord top. Jammer dat het zo snel voorbij was. Je moet echt af en toe een momentje rust nemen om te genieten en te beseffen wat er gebeurt”, lacht Daphne.

Van de gasten kregen ze veel positieve reacties op hun locatie. ,,Wij vonden het zelf ook echt een locatie die goed bij ons past en bij de sfeer die wij wilden neer zetten op onze bruiloft”, zegt Daphne. Ook de begeleiding vooraf en tijdens de dag was goed geregeld, vult Bas aan. ,,We kregen snel reactie op onze vragen en afspraken werden nagekomen. Onze wensen zijn op een goede manier vertaald en ze deden echt hun best om de dag te laten verlopen zoals wij wilden!” 

 

 Foto's: Studio Ketchup
Bloemen: Anky Steur