Bijeenkomst ProRail

Debatteren in de trouwzaal, lunchen in de voormalige burgemeesterskamer: het kan allemaal in Het Oude Stadhuys. ProRail maakte hier graag gebruik van voor de managementteamdag. 

Vergaderen en brainstormen kan overal. Maar het is zoveel leuker en vaak ook productiever als je het doet in een inspirerende ruimte. ,
,Daarom was ik voor deze MT-teamdag bewust op zoek naar een locatie die nét even anders was”, vertelt Christina Keizer van ProRail. ,,Een collega tipte me over Stadhuys Gouda. Centraal in het land, op loopafstand van een gezellig centrum en het station, wat voor ons uiteraard een sterk punt is, maar die qua sfeer en historie ook bijzonder is. Toen ik na een voorbespreking met locatiemanager Rik Dijkgraaf naar buiten liep,  was ik laaiend enthousiast.” 

Goede zorgen 

Zo ook Keizer’s collega’s, bleek achteraf. ,,Het was een complete dag met diverse programmaonderdelen, afgesloten met een gezellige borrel. Daarvoor heb ik mijn collega’s vol vertrouwen overgelaten aan de goede zorgen van de mensen van Het Oude Stadhuys en dat bleek buitengewoon terecht. Ze vonden het een fijne ervaring en dat herken ik. Ik ben in veel zakelijke locaties geweest en dit is veruit de meest dynamische.”