'Grote pré: je kunt zowel binnen als buiten trouwen'

In de dagen voor hun bruiloft houden veel bruidsparen de weersvoorspellingen goed in de gaten. Remco en Merel hadden daar geen last van. “Je kunt bij Kasteel Duurstede zowel binnen als buiten trouwen, eten en drinken, én feesten. Wat het weer ook doet.” 

Het was één van de redenen waarom Remco en Merel voor Kasteel Duurstede kozen. “Uiteindelijk was het een prachtige dag en hebben we de ceremonie in de kasteeltuin gehouden. Heel bijzonder. Had het toch geregend, dan verplaats je de bruiloft met hetzelfde gemak naar binnen. Het kan allemaal”, vertelt Remco.

“Merel komt ook uit Wijk bij Duurstede, dus het kasteel stond vooraf al hoog op ons lijstje. We hebben een aantal locaties met elkaar vergeleken, maar Kasteel Duurstede heeft gewoon alles wat je zoekt. Sowieso is je eigen middeleeuwse kasteel voor een dag natuurlijk een mooi plaatje, maar het was qua prijs-kwaliteitverhouding ook heel interessant.” 

Remco en Merel kijken met veel plezier terug op hun bruiloft. “Het was heel ontspannen. Alles was goed geregeld, dus we hebben totaal geen stress gehad. Het was een topfeestje.

 Bruidspaar Remko en Merel