De bourgondische bruiloft van Henry en Marieke

Henry en Marieke hadden twee wensen voor hun bruiloft. Ze wilden graag trouwen in de buitenlucht en daarbij mocht het hun gasten aan niets ontbreken. Die wensen gingen onlangs in vervulling in Kasteel Duurstede.

Het stel gaf elkaar het ja-woord in het romantische prieel, met uitzicht op de slotgracht en de middeleeuwse kasteelmuren. Daarna vond een heerlijk diner plaats in de kasteeltoren, waarna de grote dag werd afgesloten met een spetterend feest voor alle gasten.

“We zochten voor onze bruiloft een locatie die zowel binnen als buiten prachtig is. Zo kwamen we uit bij Kasteel Duurstede. Het fijne is dat je in het kasteel meerdere zalen hebt. Op de ene verdieping konden onze gasten feest vieren, op de andere etage was een zithoek gecreëerd zodat mensen een rustig gesprek konden voeren. Er waren hapjes en drankjes in overvloed. Precies zoals we het wilden!”

Op het einde ging het nog bijna mis. Eén van de daggasten van Henry en Marieke kreeg bij vertrek autopech. “Het vervangend vervoer was al geregeld, dus het was nog een kwestie van wachten. Maar de partymanager van Kasteel Duurstede heropende gelijk de deuren om samen met onze gast binnen te wachten op het vervangend vervoer. Dat is pas écht service. En die service heeft onze dag echt compleet gemaakt!”

         

Ook trouwen in het prachtige decor van Kasteel Duurstede? Bekijk de mogelijkheden van deze, of een van de andere sfeervolle trouwlocaties. Neem contact op voor een locatiebezoek of vrijblijvend voorstel. Onze medewerkers denken graag met jullie mee!