Familietraditie op Het Oude Stadhuys

Een glimlach, een knuffel, hier en daar een traan: een huwelijksdag brengt de nodige emotie met zich mee. Op de bruiloft van Denise en Niek werd dat versterkt door het Oude Stadhuys. Een locatie van grote betekenis voor meerdere mensen in de familie.

Wilmers Fotografie
Denise Scholten is een echte Goudse. Voor haar was er dan ook geen andere plaats mogelijk als het ging om haar huwelijk met Niek Slappendel. ,,En het hart van Gouda is natuurlijk het Oude Stadhuys. Toen we erachter kwamen dat je er ook je huwelijksfeest kunt vieren, waren we om.”

,,Mijn ouders en grootouders zijn ook in het Oude Stadhuys getrouwd. Dat maakt het extra bijzonder. Mijn oma is helaas overleden, maar mijn opa vond het fantastisch dat hij op z’n 86e nog zijn kleindochter mocht zien trouwen op dezelfde locatie. Voor het kerkelijk huwelijk weken we uit naar de Sint-Janskerk, waar hij jarenlang fotograaf is geweest. Dat maakte het helemaal af.”

 

Denise en Niek werken allebei in de horeca. ,,We hebben daardoor en vrij hoge standaard, maar de mensen van Het Oude Stadhuys hebben daar helemaal aan beantwoord. De bediening was perfect en ze konden prima meebewegen met onze wensen. Daardoor hadden we er alle vertrouwen in en konden we echt gast zijn en ontspannen.”   

Wilmers Fotografie

Foto's: Wilmers Fotografie