Annemarie & Arjan: ''Het was echt een bruiloft-op-maat''

Misschien is ze wel over-romantisch, bekent ze, maar op je trouwdag mag dat. Van jongs af aan droomde Annemarie van Driel-Geeraths van een sprookjeshuwelijk in een kasteel. En in Kasteel Duurstede ging die droom in vervulling.

Een week van tevoren zei Annemarie’s vader nog: zet het trouwen in de kasteeltuin maar uit je hoofd, er is regen voorspeld. Op de dag zelf bleek er goed nieuws te zijn: het blijft droog! Annemarie en Arjan konden daardoor toch trouwen in het prieel van Kasteel Duurstede. Een goed begin van een prachtige dag. ,,Alles verliep precies zoals we wilden”, vertelt Annemarie enthousiast. ,,Van de fotoshoot met onze fotograaf Bertina Bartlett, wat een superresultaat opleverde, tot het ontroerende verhaal van onze zelf ingeschakelde trouwambtenaar Simone Beijer. Zelfs het loslaten van duiven, wat ik altijd al wilde, kregen we onverwacht cadeau van familie.” 

Dat Kasteel Duurstede de mogelijkheid biedt om je bruiloft van A tot Z aan te passen aan je eigen wensen was voor Annemarie en Arjan heel belangrijk. ,,In het kasteel kan dat gelukkig. Zelfs het diner wordt helemaal aan je eigen smaak aangepast. Het was gewoon een bruiloftop- maat. Een echte sprookjesdag.”

 

Foto: Bertina Bartlett - Bemind Fotografie