Bruiloft met persoonlijk tintje in Kasteel Duurstede

Chantal en Jos Verspaget trouwden afgelopen april. Chantal is een geboren en getogen Wijkse. Het stel wilde een persoonlijke bruiloft.  En waar kun je dan beter trouwen dan in Kasteel Duurstede?

“Kasteel Duurstede is een kenmerkend gebouw in de omgeving, dat prachtig in ere is hersteld”, licht het bruidspaar toe. “Het kasteel heeft meerdere etages, leuk voor de verschillende onderdelen van je dag. Prettig is dat je een eigen draai aan je dag geeft. Bij de voorbereidingen werden we goed begeleid door de organisatie. Alles werd tot ver achter de komma uitgewerkt. Je krijgt advies van vakbekwame mensen, maar zit zelf achter het stuur." 

"Ook wijzigingen tot vlak voor de bruiloft waren geen probleem. Fijn, want je kunt het maar één keer goed doen. En goed was het. We kregen leuke reacties over de prachtige locatie en de verzorging. De medewerkers waren enorm attent en alert, en hadden bijzonder oog voor de kinderen."

"Alle puzzelstukjes vielen perfect in elkaar. Van het kasteel tot de lekkere bruidstaart door Bakkerij Lakerveld, de prachtige bloemen van Hans Ganzeman en de warme woorden van babs Hans Oldenboom. Het had een heel persoonlijk, lokaal tintje.”

Bruidspaar VerspagetFoto: La Luz Fotografie