Hoeve Sparrendam vernieuwd

Hoeve Sparrendam is vernieuwd. De idylisch gelegen locatie heeft een update ondergaan en is daarnaast uitgebreid met een spantent tussen de burcht en de hoeve. Hiermee heeft de locatie nog meer buitenmogelijkheden te bieden!

Een ontspannen borrel, netwerksessie, een barbeque of feest kan hiermee bij weer of geen weer buiten gefaciliteerd worden. De tent past in de landelijke stijl van de hoeve en is een echte eye-catcher met z'n beige tentdoek en rustieke houten palen.


''Goede plek voor verschillende doeleinden'' Renee Heetland - Body Stress Release Associatie

Hoeve Sparrendam is landelijk gelegen, tussen uitgestrekte weilanden, boomgaarden en kronkelende landweggetjes. Het interieur van de locatie sluit hier perfect bij aan: veel hout, oude gebinten, hoge vensterramen en oude stenen bogen. Hoeve Sparrendam beschikt over verschillende ruimtes, zowel in de hoeve zelf als in de naastgelegen burcht. Het grote voordeel is dan ook de flexibiliteit: er kunnen verschillende programma’s naast elkaar lopen - denk aan een plenair deel in de hoeve en workshops in de burcht of andersom. Vanzelfsprekend is de locatie exclusief af te huren, zodat de gasten van het evenement gedurende de dag niet worden gestoord.

Het buitenterras van Hoeve Sparrendam is bij uitstek geschikt voor ontspanningsmomenten tijdens het evenement. Het terras is zeer ruim en sfeervol van opzet en vormt zodoende een waardevolle aanvulling op de mogelijkheden van de binnenruimtes.

Kasteel Duurstede

Ook andere locaties van Kasteelfeesten zijn uitermate geschikt voor buitenfestiviteiten. Zo beschikt Kasteel Duurstede eveneens over een (deels overdekt) terras. De oude torens, de slotgracht en ophaalbrug bieden hierbij een indrukwekkend decor. De oude binnenplaats van het kasteel is daarnaast voorzien van een prieel. Ideaal voor een sessie in de buitenlucht! . Binnen heeft u de beschikking over meerdere zalen die stijlvol zijn ingericht en zijn voorzien van fraaie gewelven en oude haarden. 

 

''Het verlichte kasteel en de aankleding, waaronder vuurkorven zorgden voor een geweldige sfeer.'' Esther Donkervoort - JPoint BV

Big Tent Trailer

In dezelfde stijl is vorig jaar de Big Tent Trailer gelanceerd. Met de Big Tent Trailer toveren wij binnen twee uur uw parkeerplaats, buitenruimte of fabriekshal om tot een plek sfeervolle eventlocatie, waar u vol trots uw gasten kunt ontvangen. Dankzij de ingebouwde strechttent ontstaat een overkapping van 200 m². In de gezellig ingerichte achterwand brandt de sfeerhaard. Accessoires van natuurlijke materialen zorgen voor een warme uitstraling. Wij plaatsen een lange bar, vuurkorven en een trendy en landelijke meubilairlijn bestaande uit (sta)tafels, picknick- en loungesets. Sfeer gegarandeerd!

 

WKR-proof

Een feestje met de Big Tent Trailer is niet alleen sfeervol, maar ook fiscusproof. Als we de trailer namelijk neerzetten in of naast uw bedrijfspand zetten, hoeft u de kosten niet af te trekken van de vrije ruimte binnen de Werkkostenregeling (WKR).

Maar ook als u kiest voor een feest op onze monumentale locaties is het mogelijk rekening te houden met de regels omtrent de WKR. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of een offerte.