Intieme bruiloft op Kasteel Duurstede

Een intieme bruiloft. Dat hadden Chantal Sterk en Gert-Jan Koekkoek in gedachten toen ze plannen gingen maken voor hun grote dag. Hun keuze viel op Kasteel Duurstede. En dat hielden ze tot op de dag zelf geheim voor de daggasten! 

De genodigden werden per bus vlak bij Kasteel Duurstede afgezet, vertelt Chantal. Na een korte wandeling door het bos kwamen ze bij het kasteel uit. ,,Iedereen was onder de indruk van de locatie. Maar eigenlijk was de hele dag één grote belevenis. Dat kwam mede door de prachtige omgeving én doordat we gebruikmaakten van de verschillende verdiepingen in het kasteel. Elke nieuwe ruimte bracht een nieuwe verrassing.’’ 

De ceremonie vond plaats in de trouwzaal van de Donjontoren. Aansluitend sneden Chantal en Gert-Jan de bruidstaart aan en werd er met de gasten getoost op het huwelijk. Daarna verhuisde het gezelschap voor het diner naar de hoogste verdieping van de kasteeltoren. De avond werd een etage lager afgesloten met een feest waar volop gedanst werd. 

,,Het trapje-op-trapje-af gaf heel veel sfeer en gezelligheid aan de dag. We hebben daar veel positieve reacties op gekregen. Ook voor oudere mensen was het goed te doen. Bovendien was het personeel van Kasteel Duurstede heel attent. Ze hadden oog voor onze wensen en die van de gasten. Je merkt dat ze er echt alles aan doen om de mooiste dag van je leven te realiseren.”