CNV-leden werken aan loopbaan in het Centraal Ketelhuis

Een baan heb je tegenwoordig meestal niet meer voor het leven. Dus is het zaak om jezelf steeds te blijven ontwikkelen en je te oriënteren op je loopbaanmogelijkheden. Leden van CNV Zorg & Welzijn konden daarvoor terecht op de Wagenwerkplaats.

Daar vond recent voor het tweede jaar op rij een netwerkbijeenkomst van de vakbond plaats. Circa honderd leden kwamen op het event af. Zij schoven aan bij inspiratietafels in Het Centraal Ketelhuis, waar ook de lunch en afsluitende netwerkborrel plaatsvond. Daarnaast waren er verschillende workshops in andere monumentale panden op het terrein.

Bereikbaarheid

,,We hebben voor Het Centraal Ketelhuis gekozen vanwege de centrale ligging in Nederland en de bereikbaarheid. En natuurlijk speelt ook de uitstraling van de locatie mee”, vertelt beleidsadviseur Daniëlle van der Eerden.

Ze kijkt terug op een succesvolle bijeenkomst. ,,Als vakbond doen we veel meer dan op de barricades staan en onderhandelen over loon. We zijn er voor onze leden gedurende hun gehele loopbaan. Deze bijeenkomst was daar een mooi voorbeeld van. De deelnemers gingen geïnspireerd en met een goed gevoel naar huis. Daar doen we het voor.”