Schlumberger viert dat collega's 370 jaar in dienst zijn

Jubilarissen van het bedrijf Schlumberger kwamen bij elkaar in het Centraal Ketelhuis. Gezamenlijk vierden zij maar liefst 370 jaar bij de zaak. Een mooie reden voor een feestelijk diner. 

Twee keer per jaar worden alle jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens een zogeheten seniority event. ,,Iedere medewerker die vijf jaar of een veelvoud daarvan in dienst is, krijgt een pin uitgereikt”, vertelt Karen Zandstra van Schlumberger, een internationaal bedrijf dat actief is in de olie-industrie. ,,Het is een avond vol speeches en lekker eten, maar ook van ontmoeting. Want met negen vestigingen in het land hebben lang niet alle medewerkers regelmatig contact met elkaar.” 

Omdat de aanwezigen uit alle windstreken kwamen, was er gekozen voor Het Centraal Ketelhuis. ,,Een stoere industriële locatie met heerlijk eten’’, aldus Zandstra. ,,Ondanks de moeilijke tijden die de olie-industrie momenteel doormaakt wilden we op deze manier onze jubilerende collega’s bedanken voor de inzet.’’ Het was de eerste keer in Het Centraal Ketelhuis en Zandstra sluit een tweede bezoek niet uit. ,,Het was keurig georganiseerd. Ons programma liep een beetje spaak, maar daar werd door de organisatie keurig in mee bewogen.’’

Foto: Schlumberger