DuPont: roofvogelshow bij het kasteel was een groot succes

Schermen, boogschieten en een indrukwekkende roofvogelshow. Het personeel van DuPont Industrial Biosciences reisde af naar Kasteel Duurstede voor een gezellige en ontspannende personeelsdag. 

De industriële biotechnologie-tak van DuPont werkt aan innovatieve, wetenschappelijke oplossingen om aan de wereldvraag naar voedsel, brandstof en materialen te voldoen, zonder het milieu te belasten. Eens per jaar komen de vestigingen in Leiden en Wageningen bij elkaar voor een personeelsdag vol activiteiten, die wordt afgesloten met een diner.

“Na twintig jaar bij DuPont was het voor mij een hele opgave om iets te verzinnen wat we nog niet eerder gedaan hadden”, vertelt Chris Leeflang, die de personeelsdag organiseerde. “We zochten een sfeervolle locatie, goed te bereizen vanuit de beide vestigingen, die bovendien wat extra’s kon aanbieden. Bij Kasteel Duurstede kon het allemaal. Met name de roofvogelshow was een groot succes, door de enthousiaste presentatie en prachtige omgeving. Ook het diner viel in goede aarde. Achteraf gezien was dit één van de betere personeelsdagen die we hebben georganiseerd. Ik heb werkelijk geen klacht gehad en dat zegt wat met ruim honderd man.”