Tweede Enginia Event in Kasteel De Schaffelaar

Bij het organiseren van een groot event is logistiek belangrijk. Zowel qua bereikbaarheid voor bezoekers als qua indeling van de locatie zelf. Kasteel De Schaffelaar scoorde goed op beide punten. 

Enginia levert software, engineering en detacheringsdiensten aan bedrijven in de maakindustrie. Om ontwikkelingen en de vele mogelijkheden van het portfolio onder de aandacht te brengen van klanten, wordt jaarlijks het Enginia Event georganiseerd. ,,Het event bestaat uit meer dan 25 sessies, onderverdeeld in drie doelgroepen. Niet alleen kunnen we die in het kasteel kwijt onder één dak, maar de programmaonderdelen hebben ook geen last van elkaar”, vertelt Bianca Kuipers.

Toen Enginia vorig jaar op zoek ging naar een locatie kwam het kasteel naar voren. ,,Het kasteel viel op door de centrale ligging en vele zalen en mogelijkheden. Daarnaast geeft het kasteel een gemoedelijke, ongedwongen sfeer aan je event die erg prettig is. Kennisdeling en onderlinge contacten verlopen daardoor heel gemakkelijk.”