Bruiloft met sharing diner, dj én koor

Bladerend door een trouwmagazine ontdekten de Utrechtse Frederike en Stefan de droomlocatie voor hun bruiloft. Na één bezoek aan Kasteel de Schaffelaar waren ze allebei verkocht.

“Bij binnenkomst wisten we eigenlijk meteen dat dit dé locatie was”, vertelt Frederike. “Alles klopte gewoon. Van de geborduurde kussens tot de bouwstijl met de bijzondere raampartijen. We zagen de bruiloft gelijk voor ons.” Dit voorjaar was het zover. “We arriveerden aan het begin van de middag bij Kasteel De Schaffelaar. Rond het kasteel en aan het water hebben we onze trouwfoto’s gemaakt. Ondertussen verzamelden onze gasten zich in het kasteel voor de ceremonie.”

Nadat Frederike en Stefan elkaar het ja-woord gaven, was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart. Tegen de avond genoot het stel met hun gasten van een sharing diner. “Er stonden allerlei verschillende gerechten op tafel. Voor iedereen viel er wel iets in de smaak. Ideaal op een bruiloft!” De mooie dag werd afgesloten met een groot feest met dj en er werd live gezongen door een koor. Door de  geschakelde ruimtes bij Kasteel De Schaffelaar konden ook de mensen die niet zo van muziek hielden genieten van de avond. Voor Frederike en Stefan een groot voordeel van deze locatie. "Onze dag was perfect!"