Geonovum viert feest op het middelpunt van Nederland

Geonovum bestaat tien jaar. Dit was niet mogelijk geweest zonder de onvermoeibare inzet van de medewerkers. Reden voor een feestelijke borrel en diner in Het Centraal Ketelhuis met alle (oud-)collega's.

Geonovum maakt geo-informatie van de overheid toegankelijk en zorgt voor de standaarden die daarvoor nodig zijn. Hierdoor zijn de bestemmingsplannen van Nederland bijvoorbeeld allemaal op dezelfde manier online te raadplegen en is digitale kaartinformatie over  verschillende onderwerpen naadloos met elkaar te combineren.   

“Om het jubileum te vieren, organiseren we dit jaar verschillende kennisevenementen. Waaronder de Open Geodag op 31 mei hier in Amersfoort”, vertelt adviseur Monique van Scherpenzeel. “Daarnaast wilden we ook de collega's in het zonnetje zetten met een feestelijke dag. Na een excursie over de voormalige vliegbasis in Soesterberg streken we neer in Het Centraal Ketelhuis voor een borrel en diner. Een open, sfeervolle locatie die goed bij ons past. Amersfoort is niet alleen onze standplaats als Geonovum, maar ook het geografisch middelpunt van Nederland.”

Monique en haar collega’s kijken met veel plezier terug op de avond. “De sfeer en ruimte in Het Centraal Ketelhuis gaven de doorslag. We hadden een redelijk grote groep, maar het paste prima. Het driegangendiner viel goed in de smaak en het dessertbuffet was fantastisch. Kortom, een topavond.”

Geonovum dessertbuffet