5x onvergetelijke give-aways

Het geslaagde evenement is voorbij. De follow-ups zijn de deur uit en eigenlijk is het nu voorbij. Maar hoe zorg je er nou voor dat mensen nog langer aan uw organisatie denken? Dat kan door middel van zorgvuldig gekozen weggever. En daarom hebben wij de vijf meest spraakmakende gadgets op een rijtje gezet:


  1. Mobile security staat tegenwoordig hoog in het vaandel. Het bewustzijn van digitale dreigingen neemt toe en mensen beveiligen hun mobiele apparaten steeds beter. Op heel veel laptops prijkt een sticker voor de camera. En daar kunt u als organisatie mooi op inhaken. Geef een schuifje weg, dat voor de camera kan worden geplakt. Men plakt het ‘luikje’ voor de camera en via het schuifsysteem kan de camera naar believen worden bedekt.

  2. De zomerhit van dit jaar: de oer-Hollandse Lamzac Hangout. Het is een grote zak die zich in enkele seconden vult met lucht door ‘m rond te bewegen en dicht te maken. Hij ligt en zit fantastisch. Opgevouwen is de Lamzac Hangout niet groter dan een plastic tas. Ideaal om uw bedrijfsnaam te laten zien op festivals, stranden en parken.

  3. Overal en altijd bereikbaar zijn. Wie wil dat nou niet? En eigenlijk is dat ook mogelijk… tenzij de batterij leeg is. Een compacte mobiele oplader is dan ook een graag geziene weggever op evenementen. Laat ‘m bedrukken met de naam van uw organisatie en verblijd mensen met deze handige gadget.

  4. Vroeg opstaan. Het went, maar wordt nooit leuk. Om het ochtendleed wat te verzachten helpt een vrolijke noot in de badkamer. Laat een doucheradio bedrukken en voorzie mensen van een goed humeur!

  5. Food is hot! Geef daarom een robuust houten snijplank cadeau. Natuurlijk voorzien met de naam van uw organisatie. Een mooie, hoogwaardige plank gaat lang mee en is een lust voor het oog.


Met één van deze weggevers zal er vaak naar uw bedrijfsnaam worden gekeken. In het beste geval zal dit zelfs een glimlach teweegbrengen. Bepaalde handigheidjes zijn nou eenmaal een verrijking. Onderschat dus nooit de kracht van een goede gadget.