Duurzaamskeurmerk voor locaties Kasteelfeesten

Kasteel Duurstede, De Rijtuigenloods en De Garage ontvingen onlangs het gouden Green Key-certificaat. Het hoogst haalbare niveau van het internationale duurzaamheidskeurmerk.

Green Key is het keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key-keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Ze gaan daarbij veel verder dan de wet voorschrijft. Echte koplopers in duurzaamheid dus. Daar horen Kasteel Duurstede, De Rijtuigenloods en De Garage ook bij!

Kasteel Duurstede en De Garage hadden al een bronzen certificaat, maar hebben dus nu de stap naar goud weten te zetten. De Rijtuigenloods ontving het gouden certificaat voor het 6e jaar op rij!

Om dit te bereiken is er flink geïnvesteerd in duurzaamheidsmaatregelen. Zo werden in het kasteel de kroonluchters voorzien van warme, energiezuinige verlichting en is de beglazing aangepast. En werden bij De Rijtuigenloods oplaadzuilen voor electrische auto's geplaatst. Op de locaties werden al zoveel mogelijk biologische producten gebruikt en het afval gescheiden.


Kortom; wie trouwt of een zakelijke bijeenkomst organiseert bij deze locaties kiest niet alleen voor een sfeervolle en inspirerende omgeving. Het is ook een verantwoorde keuze!