Karaoke 2.0 met daggasten in het Centraal Ketelhuis

Niets zo leuk als herinneringen ophalen aan je trouwdag. Dat kun je natuurlijk doen door het fotoalbum of de trouwfi lm erbij te pakken. Maar er is een nieuwe trend: een muziekvideoclip opnemen met je daggasten. Oftewel Marryoke.

Na de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart is er op menig bruiloft een moment waarop even gerelaxt wordt voordat het diner zich aandient. Guido Vroman en Hanneke Grit gebruikten dit moment om samen met hun daggasten een liedje te playbacken.

Hilariteit

,,De Marryoke is denk ik wel een bijzondere manier om je trouwdag in beeld te brengen”, vertelt Hanneke. ,,We hadden van dit soort fi lmpjes gezien op YouTube, maar in Nederland gebeurt het niet veel. Bij het opnemen zorgde het voor heel veel hilariteit bij de daggasten.”

‘s Avonds werd deze muzikale lijn doorgezet door Semmy Prinsen, met zijn jazzbakfiets. ,,We hadden Play it again Sem een keer zien spelen in Het Centraal Ketelhuis en moesten hem gewoon hebben. Het sfeertje dat hij brengt past perfect bij het gebouw.”

Stoer en sfeervol

De bruiloft van Hanneke en Guido vond plaats in zowel Het Oude Magazijn als Het Centraal Ketelhuis,,Zonder te hoeven reizen breng je de dag zo toch door in twee verschillende gebouwen. We waren echt gevallen voor de stoere, industriële uitstraling en de mooie aankleding. Die sfeer was precies wat we zochten.”

 

Foto's: Ben Toller