Huwelijksjubileum op Het Oude Stadhuys

Geïnspireerd door familie en vrienden besloot het echtpaar Ignace en Dette Asberg het 50-jarig huwelijksjubileum groots te vieren. Het werd een middag in Het Oude Stadhuys om nooit te vergeten.

In hun zoektocht naar de perfecte locatie voor hun huwelijksjubileum, kwamen ze Het Oude Stadhuys tegen. ,,We wisten wel dat er feesten en partijen gevierd kunnen worden, maar toch denk je er niet meteen aan. Toen we op gesprek gingen, waren we echter meteen om”, vertelt Ignace Asberg.

Het echtpaar ontving zo’n tachtig gasten op het huwelijksfeest. ,,We hadden de hele eerste verdieping tot onze beschikking. In feite drie feestzalen, wat uniek is. Daarnaast kregen onze gasten een interessante rondleiding door het gebouw en vermaakten een celliste en gitarist de aanwezigen met muziek. Want livemuziek geeft net even wat extra’s.”

Terugkijkend op het feest is het echtpaar zeer tevreden. ,,Alles was uitstekend, we kunnen niet anders zeggen. Van de prachtige entourage tot de vriendelijke bediening. We hebben werkelijk geen minpunt kunnen vinden. Datzelfde kregen we terug van onze gasten. Die waren vol lof en dat geheel ongevraagd. Dus dat zegt genoeg.”