‘We zijn ontzettend goed geholpen’


Omdat ze in de herfst trouwden, zochten Michel en Janine naar een fotogenieke trouwlocatie. ,,We wilden bij slecht weer binnen foto’s kunnen maken”, legt Janine uit. ,,De Schaffelaar is een prachtige locatie, zowel binnen als buiten. Zodra we het kasteel zagen wisten we: hier willen we trouwen.”

Tijdens de ceremonie zagen de daggasten het bruidspaar voor het eerst. Janine: ,,De trouwzaal van Kasteel De Schaffelaar maakte dit heel mooi mogelijk doordat er twee ingangen zijn. Eén voor de gasten en één voor ons. Het moment waarop mijn vader mij weggaf en je al die verraste geluiden hoorde, was heel bijzonder.”

,,Wij zijn ontzettend goed geholpen, niets was te gek”, vertelt Janine verder. ,,We wilden het feest graag in de hal vieren, wat nog niet eerder was gedaan. Dat was geen probleem. ‘s Avonds bleek dat een goede keuze. We hadden een prachtige dansvloer én een plek waar mensen rustig konden praten. Een prima combinatie. Bovendien konden de kleine kinderen ‘s avonds in een aparte ruimte slapen, heerlijk voor de ouders die daardoor ook het feest konden meemaken. ”

      

Foto's: Cyrille Maratray / foto-n-go.com