Iedereen aanwezig bij het ja-woord

Tijdens de meest romantische dag van je leven, is het toch zonde om in de auto te zitten? Daarom pakten Jeroen van de Bilt en Anouska Dillema het anders aan.

Zij kozen ervoor om hun huwelijksdag op één locatie door te brengen en helemaal naar eigen wens in te plannen. ,,De meeste gasten missen op een bruiloft het moment suprême: de ceremonie”, vertelt Jeroen.

Getuige

,,Wij vonden het juist belangrijk dat al onze gasten daarvan getuige waren. Je trouwt namelijk omdat je met iedereen wilt delen wat je voor elkaar betekent. Dus zodra alle bruiloftsgasten in Het Centraal Ketelhuis aanwezig waren, zijn we voor de wet getrouwd.” Die keuze en de ongedwongen sfeer leverde het bruidspaar vele complimentjes op. ,,Om het nog persoonlijker te maken hadden we ook zelf een trouwambtenaar geregeld; Michaëla Halewijn. Echt een aanrader wat ons betreft, want de toespraak was daardoor heel persoonlijk.”

Ervaring

Positief aan Het Centraal Ketelhuis vonden Jeroen en Anouska met name de ervaring die de organisatie heeft. Jeroen: ,,Ze weten precies wat werkt en wat niet. Zo twijfelde ik over de twee uur die voor het diner stond, maar we bleken die tijd inderdaad nodig te hebben. Die ervaring hebben zij en daarin hebben ze ons heel goed kunnen begeleiden.” 

Foto: La Luz Fotografie