Joyce en Karel genieten van een ‘heerlijk relaxte dag’

“Zodra we Kasteel Duurstede binnen liepen wisten we: dit is het!”, vertellen Joyce en Karel. “Het kasteel had alles: geschiedenis, een unieke uitstraling en alle faciliteiten onder één dak.”

Dat was belangrijk, want het stel komt helemaal uit Den Haag. “‘s Ochtends was dat best een gehaast, maar zodra we bij Kasteel Duurstede aan kwamen viel dat van ons af”, vertelt Joyce. “We werden compleet verzorgd, zaten geen moment zonder hapje of drankje. En als iemand een vraag had, dan pakte de partymanager dat fantastisch op.”

Na het ja-woord, de borrel en het diner was het tijd voor een groots feest. “We hebben lekker gedanst”, lacht Joyce. “We hadden een flink aantal gasten, maar het verliep allemaal heel soepel. We hebben ook heel veel leuke reacties gehad achteraf. Iedereen vond het een hele relaxte dag en zo hebben wij het ook ervaren. Vooral over de locatie kregen we veel complimenten.”

Het kasteel hadden de twee gekozen vanwege Karel’s grote interesse in geschiedenis. “Een trouwlocatie met een beetje historie geeft je bruiloft wat extra’s.” Dus toen ze via via getipt werden over Kasteel Duurstede besloot het stel dat ze de bruiloft prima in Wijk bij Duurstede konden vieren. “Het was het helemaal waard. Het is zo gaaf, een kasteel op een eiland. Je zit tijdens de bruiloft echt in je eigen wereldje.”

 

Foto's liveinartphotograpy.com