Mantelzorgers genieten van lunch in Kasteel Duurstede

Om mantelzorgers van mensen met een verstandelijke beperking een heerlijk dagje uit te bezorgen organiseerde KansPlus-Sien een dagreis. De groep deed Kasteel Duurstede aan voor een gezellige lunch op de binnenplaats van het kasteel.

KansPlus-Sien is een actieve oudervereniging met ruim 500 leden en 240 vrijwilligers. De vereniging zet zich in om verstandelijk beperkten een zo prettig en normaal mogelijk leven te geven. “Mantelzorg verlenen is best zwaar. Het is lekker om één dag even niets te hoeven. Onze dagreis is bovendien voor mantelzorgers een mogelijkheid om contacten op te doen en ervaringen te delen”, vertelt Thea Slofstra.

Het was de eerste keer dat de groep naar Duurstede kwam. “De lunch in Kasteel Duurstede was een schot in de roos. Het eten was heerlijk en de bediening super! Bovendien is Wijk bij Duurstede goed te bereizen vanaf onze standplaats Eindhoven en het is een prachtige plek. De groep kon zich buiten de lunch om prima vermaken in de omgeving van het kasteel. Het was een fantastische dag.”