Kraamfeest in Het Oude Magazijn

Een combinatie tussen een kraamfeest en een zondagmiddagborrel. Daarmee vierden Herbert en Tessa de geboorte van hun dochter Niene.

Zo'n 120 familieleden, vrienden en collega’s werden ontvangen in Het Oude Magazijn. De ruimte was voor de gelegenheid in tweeën gesplitst. Aan de ene kant konden gasten de kersverse ouders feliciteren, Niene bewonderen en bijpraten onder het genot van een hapje en drankje. Aan de andere kant was een grote kinderhoek met spelletjes en knutselspullen ingericht.  ,,Ideaal”, aldus Tessa. ,,De kinderen liepen met rode blossen op de wangen rond. Terwijl hun ouders zo ook konden genieten van het feestje.” 

Tessa was Het Oude Magazijn op het spoor gekomen toen ze tijdens haar verlof met vriendinnen wat ging drinken bij lunchcafé Het Centraal Ketelhuis, dat om de hoek ligt. ,,Deze locatie is goed bereikbaar per trein en auto. Je kunt gratis parkeren en het is voor ons dicht bij huis. We konden er lopend naar toe.” 

De kleine Niene was dan ook al weer drie maanden oud tijdens haar eerste feestje. Een bewuste keuze, vertelt Tessa. ,,We wilden de eerste weken graag rustig samen aan elkaar wennen. Bovendien geniet je zelf ook meer van een feest als je door die eerste kraamweken heen bent. Dat hebben wij in ieder geval volop gedaan, mede  dankzij de informele, maar stijlvolle manier waarop Het Oude Magazijn ons en onze gasten ontving.”