Locatietour 6 juni

Ben je op zoek naar nieuwe eventlocaties en ideeën voor je volgende bijeenkomst? Ontdek het tijdens de locatietour langs de meest spraakmakende locaties van Nederland!

Elke locatie heeft een eigen verhaal en biedt unieke mogelijkheden voor congressen, feesten, beurzen en andere bijeenkomsten. Laat je verrassen door alles wat de locaties te bieden hebben.

Geniet op maandag 6 juni van een compleet verzorgde dag met rondleidingen op de historische en monumentale locaties, divers entertainment en culinaire invulling. Ook laten we je kennis maken met de nieuwste trends. Een gezellige dag om te netwerken en inspiratie op te doen. Deelname is kosteloos.
Er zijn drie mogelijkheden voor de invulling van de dag.

Large tour | 09.30 - 19.00 uur

Maak kennis met Het Oude Stadhuys in Gouda, Kasteel de Schaffelaar en de Midden Nederland Hallen in Barneveld (primeur: gereed eind 2016), Hoeve Sparrendam in Hoevelaken, De Rijtuigenloods, het Centraal Ketelhuis, het Oude Magazijn, De Veerensmederij en het DLC Restaurant in Amersfoort.

Medium Tour | 12.30 - 19. 00 uur

Ontdek Kasteel de Schaffelaar en de Midden Nederland Hallen in Barneveld (primeur: gereed eind 2016), Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. De Rijtuigenloods, Het Centraal Ketelhuis, Het Oude Magazijn, De Veerensmederij en het DLC Restaurant in Amersfoort.

Small Tour | 16.00 - 19.00 uur

Beleef De Rijtuigenloods, Het Centraal Ketelhuis, Het Oude Magazijn, De Veerensmederij en het DLC restaurant in Amersfoort.

Vervoer met een touringcar is inbegrepen. De tours starten vanaf De Rijtuigenloods op terrein De Wagenwerkplaats in Amersfoort (gratis parkeren). Of kom met het OV. De locatie ligt op vijf minuten lopen van station Amersfoort Centraal.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen voor donderdag 2 juni met je naam en voor welke tour jij je aanmeldt. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd.

Graag tot dan!