De prachtige dag van Marcel & Lisette

Een geschikte locatie voor een spetterend huwelijksfeest? Dat is het Centraal Ketelhuis natuurlijk. Het is dan ook niet voor niks dat Marcel en Lisette elkaar het ja-woord gaven in het monumentale gebouw.

“De locatie sprak ons gelijk aan”, vertelt Marcel. “De sfeer die in het gebouw hangt en de industriële inrichting. Echt ons ding!” Op de grote dag arriveerde het bruidspaar halverwege de middag bij het Oude Magazijn. Na een prachtige ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en was het tijd voor een borrel.

Rond etenstijd kwam het net getrouwde stel samen met hun daggasten aan bij het Centraal Ketelhuis voor een uitgebreid driegangendiner. “We kregen eerst een proeverij van verschillende gerechten. Een goede keuze, want het was heerlijk”, vertelt Marcel. Na het voorgerecht kregen de gasten diamanthaas of witvis geserveerd. Het diner werd afgesloten met een zoete proeverij.

Met een volle maag konden Marcel en Lisette hun avondgasten verwelkomen. “Voor de avond waren ongeveer negentig gasten uitgenodigd. De dj maakte er een gezellig feest van. Alles is vlekkeloos verlopen en wij hebben echt een prachtige dag gehad!”

Ook trouwen in de unieke setting van het Centraal Ketelhuis? Bekijk de mogelijkheden van deze, of een van de andere sfeervolle trouwlocaties. Neem contact op voor een locatiebezoek of vrijblijvend voorstel. Onze medewerkers denken graag met jullie mee!