Evenement op eigen kasteeleiland spreekt aan

Business NLP Academy bestaat 20 jaar. Het jubileum werd groots gevierd in Kasteel Duurstede. ,,Een sfeervolle locatie die voor al onze klanten goed te bereizen was”, aldus mede-eigenaar Maaike Lemmens. 

Wie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en carrière een steuntje in de rug kan gebruiken, kan al twintig jaar terecht bij Business NLP Academy. ,,In de huidige tijd van faillissementen een mooie prestatie die gevierd mag worden”, aldus Lemmens. Zij versterkt inmiddels het bedrijf uit Naaldwijk dat twee decennia geleden door vader Jan werd opgericht. ,,We zochten een locatie die anders was, inspirerend. En dat is Kasteel  Duurstede zeker.” 

Het jubileum werd gevierd op een prachtig zonnige dag, dus het hele programma kon buiten plaatsvinden. ,,We hadden twee workshoprondes geregeld, met een trendwatcher en een dansmeester. Die laatste laat mensen ontdekken wat ze ervaren en voelen door hen na te ‘dansen’.”

Na de workshops werd de dag afgesloten met een walking dinner en een gezellige borrel. ,,De historische sfeer van Kasteel Duurstede is heel bijzonder, maar wat vooral aansprak was dat je al het ware een eigen eiland hebt.”

Foto's: La Luz Fotografie