Nieuwe locatie: Oranjerie Hydepark in Doorn

Kasteelfeesten heeft een nieuwe locatie voor zakelijke bijeenkomsten: Oranjerie Hydepark in Doorn.

Oranjerie Hydepark is gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen. De locatie beschikt over een lichte, plenaire zaal die ruimte biedt aan gezelschappen tot 100 personen. Voor workshops en breakout-sessies zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes. 

'Uniek landgoed in het Midden van Nederland'

Of het nu gaat om een congres, vergadering, klantendag of netwerkevent.; Oranjerie Hydepark is een inspirerende locatie voor uw evenement.  De locatie heeft een exclusieve maar warme uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en stijlvolle kleuren. Dit versterkt uw programma en tilt uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau. 

'Het gemak van één locatie'

Netwerken, borrelen of dineren kan in de sfeervol ingerichte Oranjekas. Geniet bij mooi weer van het chique terras met uitzicht op de sierlijke parktuin, of maak een wandeling over het uitgestrekte, historische landgoed. Tijdens meerdaagse bijeenkomsten kunnen de gasten overnachten in het naastgelegen hotel.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst bij Oranjerie Hydepark!  U kunt ook contact met ons opnemen of bellen via 088-0001515.

Oranjerie Hydepark