‘Perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft’

Stel je voor. Je rijdt in een oldtimer langs de rivier de Lek richting jouw eigen kasteeleiland. Tussen de bomen door zie je de middeleeuwse muren en de kasteeltorens al opdoemen. 

Samen met je partner loop je de ophaalbrug over. Op de binnenplaats vormen familie en vrienden een erehaag. De trouwambtenaar chud je de hand en neemt je mee naar het prieel. En terwijl je elkaar onder de kasteeltoren het ja-woord geeft, schijnt de zon tussen de bomen door over de slotgracht. Trouwen in Kasteel Duurstede is magisch. De locatie wordt door kenners gerekend tot de  tien mooiste kastelen van Europa en was vorig jaar volgens toptrouwlocaties.nl de op één na populairste trouwlocatie van Nederland. 

Je kunt er jullie volledige trouwdag doorbrengen. Van ceremonie tot diner en van receptie tot feest. “Dit is de perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft”, vindt Elsie Pam  Pereda, die trouwde met haar Rick. “Het team is heel professioneel en alles verliep naar wens. Bedankt voor de samenwerking en de onvergetelijke bruiloft.” Het kasteel beschikt over twee sfeervol ingerichte torens met onder meer een trouwzaal en zalen die zich goed lenen voor een feest. 

Niet alleen bruidsparen zijn enthousiast,  maar ook fotografen. “Relaxte sfeer en spannend licht!”, vindt bijvoorbeeld Marcel Kolenbrander van Hands Trouwfotografie. 

Gaan jullie trouwen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend locatiebezoek.

 

Sprookjesbruiloft