deTesters genieten van gevarieerd personeelsdiner

Of het nu gaat om een etentje of vakantie: steeds meer mensen checken eerst reviews voordat ze boeken. Dat deed deTesters ook. Aangemoedigd door de ervaringen van twee bedrijven waar de Testers veel mee samenwerkt, besloot de onderneming om ook een personeelsdiner bij Kasteel Duurstede te organiseren. 

deTesters is gespecialiseerd in het technisch testen van software. ‘Wij willen goed zorgen voor ons personeel en daar hoort jaarlijks een gezellig personeelsuitje met partners bij”, vertelt directeur Huub Jansen. 
“We zochten een locatie met een goede sfeer die bovendien goed te bereizen is vanaf Utrecht, waar ons bedrijf gevestigd is. Kasteel Duurstede beantwoordt daaraan. Zeker als het ‘s avonds donker wordt is het kasteel met de ophaalbrug ervoor echt een plaatje. Als directie waren we verkleed als heuse kasteelheren en hebben we de collega’s op de binnenplaats verwelkomd met een hapje en een drankje. 

Het leuke aan de locatie is dat er maar liefst vier verdiepingen zijn. Het diner zelf bestond uit vier gangen die ieder op een andere verdieping en op een andere wijze geserveerd werd. Dat vonden de mensen fantastisch. Tijdens de ene gang sta je gezellig te kletsen aan statafels en de volgende zit je aan chique tafels en wordt het netjes uitgeserveerd. De entourage is gewoon geweldig.” 

Kasteel Duurstede