Personeelsfeest FRISS bij Het Oude Stadhuys

Contacten aanhalen tussen collega’s en gezellig samen zijn in een informele sfeer; het jaarlijkse personeelsfeest is een hoogtepunt op de agenda bij veel bedrijven. Zo ook bij FRISS. De softwareontwikkelaar organiseerde een feest in Het Oude Stadhuys en plakte daar meteen een nachtje aan vast.

FRISS ontwikkelt software die verzekeraars helpt om risico’s beter in te schatten en fraude te detecteren. De 65 medewerkers ontmoetten elkaar met aanhang in de Burgerhal van het Stadhuys. ,,We hadden geregeld dat er een drankje en amuse werd geserveerd voorafgaand aan de toespraken die we op het programma hadden staan”, vertelt organisator Joline de Rijk.


 Als echte Goudse was Joline al bekend met het Stadhuys als locatie. ,,Mijn moeder is er getrouwd en het is natuurlijk een fantastische locatie. Om de Goudse sfeer een beetje door te trekken, hadden we als nagerecht bij het diner een stroopwafelkraam gehuurd. Dat gaf wat extra’s. De rest van de avond werd het gezelschap vermaakt door een collega die vaker plaatjes draait.” 

Wie eenmaal uitgedanst was, hoefde niet ver te reizen. ,,We hadden een hotelovernachting geregeld in een hotel op loopafstand van het Stadhuys. Ideaal. Iedereen was na afloop dan ook super enthousiast.”