‘Onze bruiloft was van begin tot eind geweldig’

Peter van Goor en Nicoline Correljé leerden elkaar 29 jaar geleden kennen tijdens een wintersportvakantie. Het stel gaf elkaar onlangs het ja-woord bij Kasteel Duurstede.

,,Het was koud, de vuurkorven stonden aan, overal brandden kaarsen. Super romantisch”, blikt Nicoline terug. ,,En Kasteel Duurstede is natuurlijk een schitterende locatie, met een heel sfeervolle inrichting. Toen we er de eerste keer kwamen, waren we meteen verkocht.” 

Foto: Jan Rijnders fotografie

De dag zelf? Die vloog voorbij. Na een persoonlijke ceremonie in de Donjon, geleid door een goede vriendin van de bruid, verhuisde het gezelschap naar de kasteeltoren, waar de verschillende verdiepingen optimaal werden benut. ,,De dansvloer was op de begane grond, op de eerste verdieping hadden we een loungeruimte waar je lekker kon bijpraten en waar we ook de weddingborrel met taart na de ceremonie hadden. En we hebben bovenin de toren gedineerd.”

Nog altijd is het bruidspaar razend enthousiast over het verloop van hun huwelijksdag. ,,Het was van begin tot eind geweldig. Onze band, Carrousel The Party Edition, was fantastisch. En de bediening trouwens ook. Het personeel was vriendelijk en vooral heel oplettend. Als iemand ging speechen, dachten ze er bijvoorbeeld aan om de spoelkraan uit te zetten. Het zijn misschien kleine dingetjes, maar die maken wel het verschil. Ik wist niet dat het nog bestond!”