Sprookjesachtige huwelijksdag

Sprookjesachtig. Zo omschrijven Puck en Mat hun trouwdag. Het kersverse bruidspaar trouwde onlangs in Kasteel Duurstede.

Het stel was op zoek naar een mooie locatie toen ze Kasteel Duurstede vonden. “We wilden graag de ceremonie, het diner en het feest op één plek. We vonden Kasteel Duurstede al gelijk super mooi. Het is zo sprookjesachtig en je hebt het kasteel helemaal voor jezelf die dag. Precies wat je wil op je trouwdag!”

Het paar had het kasteel zelfs extra lang voor zichzelf. “Wij wilde heel graag het firstlook-moment op locatie. Dat was geen probleem. Ik zag Mat voor het eerst in zijn trouwpak op de ophaalbrug naar het kasteel. Een prachtig moment!”

Ook de rest van de dag was indrukwekkend. “Onze gasten waren enorm onder de indruk van de locatie en het diner. We hadden de ceremonie, het diner en het feest in verschillende zalen. Dat is het voordeel als je het kasteel voor jezelf hebt. Dan kun je alle kanten op.”

De ruimte in het kasteel kwam Puck & Mat ook goed uit. “Wij hebben een dochter van drie maanden. Kasteel Duurstede heeft een aparte ruimte voor haar ingericht. Zo kon zij met haar oppas gewoon aanwezig zijn op onze grote dag. Echt heel fijn!”

Trouwplannen? Bekijk het overzicht van onze unieke locaties of kom langs tijdens de Open dag voor bruidsparen in spé!

Foto: Dieke Penders Puur en Mooi Fotografie