Romantisch verrassingsaanzoek in Kasteel Duurstede

Toen Danny van ‘t Hoff en de oud-Wijkse Miranda Buijink besloten te trouwen, ging daar geen aanzoek aan vooraf. Miranda wist alleen niet dat haar op Kasteel Duurstede een grote verrassing wachtte.

“Ik wilde het toch graag officieel maken”, vertelt Danny. Dus begon hij met het voorbereiden van het aanzoek. “We hadden een eerste gesprek voor de bruiloft bij Kasteel Duurstede, dus dat leek me een fantastische plek en moment om haar ten huwelijk vragen. Miranda komt uit Wijk en hoe gaaf is het dan om op het ‘Wijkse kasteel’ te trouwen, waarbij je ook nog eens de hele dag een kasteeleiland tot je beschikking hebt?”

Samen met de locatiemanager, vriendin Brenda en de fotograaf bereidde Danny het aanzoek tot in de puntjes voor. “Van de aankleding van de feestzaal door Brenda en de locatiemanager. Tot het regelen dat ik ongezien kon wegglippen, zodat ik Miranda kon verrassen. Kasteel Duurstede heeft me geweldig geholpen bij het mogelijk maken van mijn aanzoek. De locatie, het decor, de sfeer en het moment: een dag om nooit meer te vergeten. Het kasteel is een bijzonder unieke locatie met verschillende zalen op een eiland omringd door water en een bos, hoeveel romantiek wil je?”

De bruiloft van Danny en Marieke staat gepland in juni 2017.

Foto’s: Joeri Kemp Fotografie