Specsavers-talenten ontmoet elkaar in het Oude Magazijn

Aanstormend talent binnen optiek- en hoorzorgketen Specsavers kwam bij elkaar in Amersfoort voor een dag vol inspirerende workshops. Ieder van hen met het doel om ooit winkelpartner te worden.

Drie keer per jaar komt de Go Green Club, zoals deze talentenpool wordt genoemd, bij elkaar. ,,Onze winkels worden in de meeste gevallen gerund door een team bestaande uit een optiekpartner, retailpartner en een audicienpartner”, vertelt recruitment consultant Katrijn van Baar. ,,Het bieden van carrièrekansen en het opleiden van onze mensen zijn belangrijke kernwaardes van Specsavers. Vandaar dat we hier veel aandacht aan geven via deze ‘club’. Al zoeken we ook altijd extern talent.”

Goed bereikbaar

Na een gezamenlijk programma in Het Oude Magazijn ging de groep uiteen om diverse workshops te volgen in de zalen op het terrein. Katrijn: ,,Het ideale van deze eventlocatie is dat je verschillende ruimtes tot je beschikking hebt. Daarbij is het bijzonder goed te bereizen, wat zeker met deelnemers vanuit het hele land een belangrijke factor is. Maar de belangrijkste reden voor onze keuze was de uitstraling en de ambiance. Met de hoge plafonds, industriële look en gezellige sfeer maakte dit het seminar nog inspirerender.”